Mieke Oostra genomineerd voor Lector van het Jaar 2021!

30-04-2021 98 keer bekeken

Als één van de drie genomineerden strijdt zij mee voor de prijs 'Lector van het jaar' bij Groene Peper, het onderwijsevent over duurzaamheid in het onderwijs. Mieke zet dit thema als lector bij Nieuwe Energie In De Stad voor de HU hoog op de agenda. Op 28 mei zal de prijs live uitgereikt worden.

Mieke is sinds 2018 verbonden aan de Hogeschool Utrecht als lector. Zij staat in verbinding met het onderwijs, het bedrijfsleven en de samenleving en draagt zo bij aan de innovatie in het onderwijs. En kans op deze prijs maakt Mieke zeker! Ze is namelijk een sterke kandidaat door verschillende rollen en participaties bij de ontwikkeling van het onderwijs. Een aantal mooie prestaties op een rij: ze werkt veel samen met tal van bedrijven, ze is voorzitter van het Lectorenplatform Urban Energy en ze participeert in de curriculumcommissie van de masteropleiding Urban Area Development. 

Het blijft nog even spannend, maar de prijsuitreiking zal plaatsvinden op 28 mei van 14:00-15:30. Wilt u zich inschrijven om de Awardshow van Groene Peper bij te wonen? Klik dan hier.

De andere genomineerden zijn te vinden in dit artikel van ScienceGuide.

 

 

 

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

   Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief   

 

Bezoekadres
Padualaan 99
3584 CH Utrecht
smartsustainablecities@hu.nl

Volg ons ook op:

 
Cookie-instellingen